Hem / Egna nyheter / Idrottens himmel och helvete - med digitala caféer

Idrottens himmel och helvete - med digitala caféer

I programserien "Idrottens himmel och helvete" tar UR tempen på idrottsrörelsen för barn och unga utifrån hur den ser ut idag. RF-SISU Blekinge arrangerar digitala caféer varje torsdagkväll parallellt med att serien sänds.

Idrottens himmel och helvete lyfter vilka utmaningar och problem som finns inom idrottsrörelsen, men också många positiva exempel. Syftet är att ta tempen på idrottsrörelsen för barn och unga som den ser ut idag - och väcka tankar och diskussioner om hur den kan bli ännu bättre.

I samband med att programserien sänds kommer idrottskonsulenter från RF-SISU Blekinge bjuda in till digitala caféer där vi tillsammans diskuterar barn- och ungdomsidrotten utifrån de olika teman som programmen har. Du kopplar upp dig digitalt där du befinner dig!

Här hittar du "Idrottens himmel och helvete" på UR Play

Digitala caféer - Eftersnack "Idrottens himmel och helvete"

Torsdagar 19.00-19.45:

  • 12 november: Kriminalitet
  • 19 november: Depression
  • 26 november: Anorexi
  • 3 december: Jämställdhet
  • 10 december: Rätten till idrott
  • 17 december: Barnkonventionen

Projektstöd "Idrottens himmel och helvete"

Till varje program finns också ett samtalsunderlag som ni kan ta med er hem och diskutera i lärgruppsform i er förening - i en aktivgrupp, i ett ledarteam, i möten mellan aktiva-ledare-föräldrar etc. För er som vill jobbar med "Idrottens himmel och helvete" i lärgruppsform i er förening har vi tagit fram ett särskilt projektstöd. Ni kan med fördel kombinera detta med stödet "Digitala lärgrupper".

Läs mer om projektstöd barn och ungdom

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus