Hem / Egna nyheter / Håll koll på årets utbildningar!

Håll koll på årets utbildningar!

Som stöd för att planera folkbildningsåret i er förening 2021 har vi tagit fram en affisch som sammanfattar de idrottsövergripande utbildningar RF-SISU Blekinge hittills har planerat.

Många föreningar är just nu i uppstarten av folkbildningsåret 2021. Alla idrottsföreningar i Blekinge har en idrottskonsulent hos RF-SISU Blekinge kopplad till sig, som bollplank och stöd i ert lärande och utveckling.

Vilken form av folkbildning passar bäst för er förening? Ett första steg är att lägga upp en utbildningsplan tillsammans. Kontakta oss så tar vi ett inledande föreningsbesök.

Vi har sammanställt en affisch som ni gärna får dela vidare i er förening. En del utbildningar arrangerar vi själva i Blekinge, några andra arrangerar vi i samverkan med kollegor i andra RF-SISU-distrikt. Många av föreläsningarna är kostnadsfria. Vi vill också tipsa om digitala utbildningswebbar och lärgruppsmaterial som ni kan ta del av själva i er förening, till exempel de webbaserade och kostnadsfria Introduktionsutbildning för tränare och Introduktionsutbildning för föreningsledare.

Affisch i pdf (för utskrift eller delning)

För att hålla dig uppdaterad om de utbildningar och föreläsningar vi arrangerar, följ RF-SISU Blekinges utbildningssida eller prenumerera på våra evenemang på Facebook.

imageigzza.png

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus