Hem / Egna nyheter / Dags att slutrapportera föreningens folkbildningsverksamhet 2021

Dags att slutrapportera  föreningens  folkbildningsverksamhet 2021

Det är hög tid att slutrapportera er förenings planerade och genomförda folkbildningsverksamhet för 2021 till RF-SISU Blekinge. Läs mer om hur ni rapporterar föreningens lärgrupper, kurser och föreläsningar.

Det är mycket värdefullt att alla era lärgrupper som ni haft i er förening under året redovisas. Detta är en viktig del i vår samverkan och för att vi ska kunna stötta er med utbildningar och utvecklingsarbete.

Era lärgruppsträffar kan ha genomförts fysiskt och/eller digitalt. Med anledning av hur pandemin begränsat möjligheterna att mötas kan ni även under 2021 redovisa så kallad asynkron verksamhet – dvs om ni inte haft möjlighet att vara digitalt uppkopplade samtidigt.

Här kan ni läsa mer om lärgrupper, exempel på lärande träffar och rapportering

Rapportering i IdrottOnline - steg för steg

Vi stöttar er gärna i rapporteringen i IdrottOnline, tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över eller behöver hjälp med.

Inför rapporteringen:

Se till att du har inloggning till din förenings IdrottOnline, samt den tilldelade rollen ”Utbildningsansvarig förening”. Du har korrekt roll om fliken ”Utbildning” syns högst upp på din sida när du loggat in på föreningens IdrottOnline.

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus