Hem / Egna nyheter / Ändring av loggor och länkar

Ändring av loggor och länkar

I samband med att vi bytt logga och lanserat en ny webbplats vill vi be er som länkar till oss att uppdatera på era sidor och ersätta våra gamla loggor med den nya.

Från och med årsskiftet är Blekinge Idrottsförbund och studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Blekinge en och samma organisation. Vi heter nu RF-SISU Blekinge.

Den 15 januari lanserade vi denna gemensam webbplats där våra båda uppdrag, idrott och folkbildningar samlas under ett paraply. Här hittar du kontaktuppgifter, all tänkbar information om det stöd du kan förvänta dig, inspiration, nyheter, kursutbud och andra möjligheter till både föreningsutveckling och personlig utveckling inom idrottsrörelsen och mycket mer.

Hos till exempel många föreningar och på deras hemsidor och på andra platser på webben finns länkar som leder till de nuvarande sajterna och säkert många bokmärken här och där. Sedan den 15 januari fungerar inte längre de flesta gamla länkar utan besökaren hamnar på en hjälpsida på vår nya sajt. För att ännu bättre hjälpa våra och era besökare att komma rätt ber vi er att se över länkar som tidigare gått till Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Blekinge och ersätta dem med motsvarande länkar under www.rfsisu.se/blekinge.

Hör gärna av dig om du vill veta adressen till en specifik sida eller om det är information du inte hittar.

Ny logotype

Logotypen finns i flera format och färger utöver de som länkas till ovan. Kontakta kommunikatör Sofia Swartz om du har behov av loggan i annat format eller färgställning.

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus