Hem / Folkbildningspepp

Digital folkbildning - för fler sätt att mötas och lära tillsammans

I en tid där möjligheten till fysiska möten är begränsad vill vi lyfta möjligheten att träffas digitalt. Kolla in vilket stöd och vilka utbildningar som finns!

RF-SISU Blekinges digitala utbildningar och workshops

Med start 15 april kommer RF-SISU Blekinge varje vecka arrangera öppna och kostnadsfria digitala utbildningar för idrottsrörelsen i Blekinge.

Aktuella utbildningar hittar du här

Vi vill gärna ha in din anmälan i förväg. För utbildningarna använder vi oss av Microsoft Teams. Om du inte har Teams-appen går det utmärkt att koppla upp sig via någon av webbläsarna Chrome eller Edge.

Digitalt idrottscafé

Varje vecka arrangerar RF-SISU Blekinge digitala idrottscaféer. Här kan du koppla upp dig och prata med oss och andra föreningsengagerade om er verksamhet, utbyta tankar och idéer.

Aktuella idrottscaféer hittar du här

Ingen anmälan behövs! Länk till caféet hittar du under respektive datum.

Föreningsbesök och processarbeten

Kontakta oss gärna på RF-SISU Blekinge när ni har frågor eller vill bolla tankar och idéer kring er verksamhet. Vi genomför även föreningsbesök och processarbeten digitalt. Till exempel kan vi gästa ert styrelsemöte eller lärgrupp digitalt!

Hitta din idrottskonsulent

Digitala möten och utbildningar i er förening

Här har vi samlat verktyg och inspiration för hur vi kan möta er och hur ni i er förening kan möta varandra i digital form. Här hittar du kostnadsfria digitala utbildningar som går att genomföra kontinuerligt.

Digitala möten och utbildningar

Verktyg för digitala möten

Här har RF-SISU Blekinge samlat tips på olika verktyg som du och din förening kan använda er av vid digitala möten, utbildningar och livesändning av arrangemang.

Verktyg för digitala möten

Checklista för digitala möten och livesändningar

Digitala möten är bra alternativ till att träffas fysiskt. Här har vi samlat tips som ska ge dig och din förening möjlighet till  digitala möten och utbildningar med bra kvalitét. Att livesända arrangemang ökar också tillgängligheten för fler.

Checklista för digitala möten och livesändningar

 

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus