Summering av IFK Strömsunds skidsäsong

Den 25 april samlades ett 30-tal deltagare, inklusive aktiva, ledare och föräldrar, för att summera skidsäsongen 23/24 för IFK Strömsund. Diskussionerna fokuserade på vad som fungerat bra under säsongen och hur verksamheten kan utvecklas framåt.

Sidan uppdaterades: 8 maj 2024

Under träffen delade de aktiva sina tankar om vad som gör en bra ledare och kamrat. Dessutom fick de möjlighet att prova Menti, ett roligt sätt att svara på frågor enligt många av de aktiva (som synes på fotot).

Idrottskonsulent Carina Modén Aronsson, RF-SISU Jämtland-Härjedalen, fanns på plats under träffen för att bland annat bistå IFK Strömsunds ledare när de arbetade med materialet “Samla ledarteamet”, i deras fortsatta arbete med att utveckla verksamheten.

“Det är fantastiskt att se engagemanget från både aktiva och ledare. Vi ser fram emot att fortsätta stödja IFK Strömsund i deras arbete med att utveckla sin verksamhet”, säger Carina efter kvällen.

Är din förening i behov av stöd och utveckling? Kontakta din kommuns idrottskonsulent för vägledning i ert utvecklingsarbete.

Sidan publicerades: 8 maj 2024